• Om meg
  • Kontakt meg
  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Facebook
  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Instagram
Glutenfrimatverden
  • Hjem
  • Oppskrifter
  • Glutenfrie spisesteder
  • Om meg
  • Kontakt meg

Beckys tacodip

Del dette:

  • Skriv ut
  • Tweet

Dette er en litt annerledes dip til nachos.
Blir garantert en suksess!

 

Ingredienser

  • 1 boks med bønne/enchilada dip (hermitiserte bønner, gjerne med jalapenos og tacokrydder), refried beans
  • ½ boks rømme (se an mengde på formens størrelse)
  • 1 dl majones (se an etter mengde rømme)
  • 2 ss tacokrydder
  • 6 vårløk i små skiver
  • 1 boks svarte oliven i skiver (kan sløufes)
  • 2 tomater i terninger
  • 3-4 dl revet gulost

 

Fremgangsmåte

  • Bland bønneblandingen med tacokrydder.
  • Legges lagvis i en form
  • Start med bønneblandingen
  • Bland rømme og majones og legg det oppå.
  • Deretter hakkede tomater, vårløk og evt. oliven.
  • Deretter topper det med revet ost.
  • Settes i kjøleskap
  • Spis som dip med nachos

Del dette:

  • Skriv ut
  • Tweet

Legg inn en kommentar Avbryt svar

  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Facebook
  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Instagram

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 5 607 andre abonnenter

  • Elara Pro by LyraThemes.com
  • Made by Snurrepaperiet 2018
Denne siden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen. Hvis du fortsetter å bruke tjenesten vår, samtykker du i bruken av slike informasjonskapsler.Ok