Det fins mange oppskrifter på Brownies, men disse blir veldig saftige, og farlig gode…
Porsjonen x1,5  el. 2 passer supert til sånn langpanne med lokk avhengig av hvor høy du vil ha den 😉

Ingredienser

  • 100 g meierismør
  • 100 g kokesjokolade
  • 1 dl valnøtter, hakkede
  • 2 egg
  • 2 dl sukker (helst brunt)
  • 1,5 dl naturlig glutenfritt mel (Jeg bruker Toro)
  • 1 ts bakepulver

 

Fremgangsmåte

  • Smelt smør og sjokolade i vannbad. Avkjøl.
  • Bland i egg, sukker, nøtter, mel og bakepulver.
  • Blandingen fylles in en liten langpanne/ kakeform ca 20×30 cm.
  • Stek v 175 g i ca 25 min.
  • Kaken bør stå kaldt en stund, helst over natten, da blir den fast og smuldrer ikke.
  • Skjæres opp i biter og nytes. Man kan jo f.eks sikte melis oppå for å gjøre dem mer delikate.