Dette er nok til ca 40 vaffelhjerter

Vaflene

Ingredienser

  • 125 gram margarin eller smør
  • 4 dl glutenfritt lyst mel
  • 1 ss bakepulver
  • ½ ts salt
  • 1 dl hakkede friske urter, basilikum, timian, persille
  • 4 dl vann

 

Fremgangsmåte

  • Smelt smøret
  • La det avkjøles
  • Bland mel med bakepulver, salt og urter.
  • Tilsett vann til du får en glatt røre.
  • Bland i det avkjølte smøret.
  • Stekes i vaffeljern
  • Del platene opp i hjerter.

 

Rosa dip

Ingredienser

  • ½ liten gul løk
  • 1-2 fedd hvitløk
  • 250 gram hakkede tomater på boks
  • 1 ss brunt sukker
  • 1 ts salt
  • ½–1 krm chilipepper
  • 2 dl krem fraiche

 

Fremgangsmåte

  • Skrell og finhakk løk og hvitløk.
  • Legges i en kjele sammen med hakkede tomater, sukker, salt og pepper.
  • La blandingen koke uten lokk i ca 10 minutter.
  • Avkjøl.
  • Bland den avkjølte tomatsausen med creme fraiche.
  • Server de grønne hjertene med rosa dip.