• Om meg
  • Kontakt meg
  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Facebook
  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Instagram
Glutenfrimatverden
  • Hjem
  • Oppskrifter
  • Glutenfrie spisesteder
  • Om meg
  • Kontakt meg

Indiske kyllingspyd

Del dette:

  • Skriv ut
  • Tweet

Ingredienser

  • 750 gram kylling
  • 3 ts rajah tikka curry paste
  • 2 ts glutenfritt lyst mel
  • 2 ts olje
  • 150 ml yoghurt naturell
  • litt salt

 

Fremgångsmåte

  • Skjær kyllingen i biter
  • Bland alle ingrediensene sammen til marinaden
  • Mariner kyllingen i blandingen og sett kjølig i minst 4 timer
  • Kyllingbitene settes på spyd og stekes i 15-20 minutter.
  • Påfør litt mer marinade og grilles i 1-2 minutter
  • Serveres med raijta dip.

Del dette:

  • Skriv ut
  • Tweet

Legg inn en kommentar Avbryt svar

  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Facebook
  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Instagram

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 5 607 andre abonnenter

  • Elara Pro by LyraThemes.com
  • Made by Snurrepaperiet 2018
Denne siden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen. Hvis du fortsetter å bruke tjenesten vår, samtykker du i bruken av slike informasjonskapsler.Ok