• Om meg
  • Kontakt meg
  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Facebook
  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Instagram
Glutenfrimatverden
  • Hjem
  • Oppskrifter
  • Glutenfrie spisesteder
  • Om meg
  • Kontakt meg

Krutonger

Del dette:

  • Skriv ut
  • Tweet

Krutonger_2

Krutongene kan lages av mange typer brød og passer både i supper og salater.
Krutongene smaker best når de er nystekte, men de kan fint oppbevares i en tett boks i romtemperatur.

 

Ingredienser

  • 400 gram loff, eller annet type brød
  • 2 ss olivenolje
  • 1 hvitløksfedd
  • 1 kvast(er) frisk timian (eller andre urter)

 

Fremgangsmåte

  • Skjær brød i terninger.
  • Vend brødterningene i olje sammen med krydderne.
  • Bred dem utover en stekeplate kledd med bakepapir.
  • Stek krutongene gylne og sprø ved 200–225ºC, i cirka 15 minutter.
  • Servér dem lune til varm suppe eller i salater.
  • Oppbevares i en tett boks i romtemperatur.

 

Del dette:

  • Skriv ut
  • Tweet

2 comments

  • Ester
    5. februar 2015

    Hei! Takk for god oppskrift! Det vil jeg gjerne prøve ut. Men hvor lenge holder krutonger seg?

    Reply
    • Anette
      12. februar 2015

      Hei! Hvis du steker krutongene til de er helt sprø holder de lenge. Jeg har spist de etter en måned.

      Reply

Legg inn en kommentar Avbryt svar

  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Facebook
  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Instagram

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 5 607 andre abonnenter

  • Elara Pro by LyraThemes.com
  • Made by Snurrepaperiet 2018
Denne siden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen. Hvis du fortsetter å bruke tjenesten vår, samtykker du i bruken av slike informasjonskapsler.Ok