• Om meg
  • Kontakt meg
  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Facebook
  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Instagram
Glutenfrimatverden
  • Hjem
  • Oppskrifter
  • Glutenfrie spisesteder
  • Om meg
  • Kontakt meg

Panna cotta med espresso

Del dette:

  • Skriv ut
  • Tweet

Verdens enkleste dessert – den skal bare serveres i små glass eller kopper.

Til fire personer

Ingredienser

  • 5 stk gelantinplater
  • 2 ½ dl helmelk
  • 2 ½ dl kremfølte
  • 50 gram lyst muscovadosukker
  • Korn fra 1 stk vaniljestang

 

Espresso-sirup

  •  1 ¾ dl espresso
  • 75 gram sukker

 

Fremgangsmåte

  • Legg gelantinplatene i kaldt vann i ca 5 minutter, press vannet ut av de.
  • Gi melk, fløte, sukker og vanilje et oppkok.
  • Rør i sukkeret til det er helt oppløst.
  • Ta kjelen av platen og putt i gelantinplatene og rør til de har smeltet helt.
  • Hell blandingen gjennom en sikt og fordel i fire glass, skåler eller kopper.
  • Settes i kjøleskapet til de har stivnet.

 

Sirup

  • Kok espresso og sukker, rør om til sukkeret er oppløst.
  • Kok videre til blandingen har fått en sirupsaktig konsistens.
  • Avkjøl og sett kjølig til servering hvor sirupen heldes over desserten.

Del dette:

  • Skriv ut
  • Tweet

Legg inn en kommentar Avbryt svar

  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Facebook
  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Instagram

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 5 607 andre abonnenter

  • Elara Pro by LyraThemes.com
  • Made by Snurrepaperiet 2018
Denne siden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen. Hvis du fortsetter å bruke tjenesten vår, samtykker du i bruken av slike informasjonskapsler.Ok