• Om meg
  • Kontakt meg
  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Facebook
  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Instagram
Glutenfrimatverden
  • Hjem
  • Oppskrifter
  • Glutenfrie spisesteder
  • Om meg
  • Kontakt meg

Pasta bolognese

Del dette:

  • Skriv ut
  • Tweet

Ingredienser

  • 200 gram tagliatelle
  • ½ liter tomater på flaske (passata di pomodoro)
  • 1 ss tomatpuré
  • 2 (små) finhakkede gulrøtter
  • 1 finhakket stangselleri
  • 1 finhakket løk
  • 1 muskatnøtt
  • 200 gram karbonade deig
  • 1 glass rødvin
  • 1 terning kjøttbuljong
  • Parmiggiano
  • Olivenolje
  • Vann

Fremgangsmåte

  • Lag sofritto av grønnsakene, stek grønnsakene i 3 ss olivenolje i 2–3 min.
  • Tilsett tomatpuré.
  • Sett ned varmen og tilsett tomater, vann, buljong og muskatnøtt.
  • Stek karbonadedeig i olivenolje, tilsett rødvin og fordamp på sterk varme.
  • Tilsett den stekte karbonadedeigen i sausen og la det småkoke i minst en time.
  • Kok pastaen. Tilsett grovt salt i vannet når det begynner å koke.
  • Husk på at pastaen må være al dente.
  • Tilsett parmiggiano.
  • Server.

 

Del dette:

  • Skriv ut
  • Tweet

Legg inn en kommentar Avbryt svar

  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Facebook
  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Instagram

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 5 606 andre abonnenter

  • Elara Pro by LyraThemes.com
  • Made by Snurrepaperiet 2018
Denne siden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen. Hvis du fortsetter å bruke tjenesten vår, samtykker du i bruken av slike informasjonskapsler.Ok