Frister både store og små.
Lettvint å ha i fryseren, når en skal på tur eller bare ha ett lettvint måltid.

 

Ingredienser

  • 1 pk tørrgjær
  • 500 g glutenfritt mel (sempers glutenfritt mjøl)
  • 4 dl melk
  • 75 g smeltet smør
  • 1 stk egg
  • 1 ts salt
  • 2 ss matolje
  • 1 pakke toro pizzafyll( sjå rettleiing på pakka)
  • 500 gram kjøttdeig
  • Revet ost
  • Egg til pensling

 

Fremgangsmåte

  • Bland alt til en passe løs deig i kjøkkenmaskin.
  • Heves ca en time.
  • Lag runde boller med 2 skjeer, legg de på stekebrett. Lag en grop i midten, som fyllet skal være.
  • Imens deigen heves, lagar man fyllet.
  • Stek kjøttdeigen i stekepanne og bland i pizzafyllet .
  • Før du tar på fyllet, pensler du bollene med egg.
  • Rasp osten, som skal drysses oppå bollen med fyll.
  • Etterhev bollene i ca 15 minutter
  • Stekes i 20-25 minutter 200 grader. (Bruker du varmluft kan du steke to brett om gangen)