• Om meg
  • Kontakt meg
  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Facebook
  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Instagram
Glutenfrimatverden
  • Hjem
  • Oppskrifter
  • Glutenfrie spisesteder
  • Om meg
  • Kontakt meg

Pizzabunn glutenfri

Del dette:

  • Skriv ut
  • Tweet

Pizza

 

Ingredienser

  • 3 dl lunkent vann
  • 1 dl olivenolje
  • 1/3 pakke gjær
  • 1 ts salt
  • 450 g glutenfritt mel (gjerne med fiber)
  • 1 ss fiberhusk

Slik gjør du

  • La fiberhusk svelle i 1 dl vann i 10 minutter.
  • Løs gjæren i 2 dl lunkent vann.
  • Bland i resten av ingrediensene inkl. den ferdig svellede fiberhusken.
  • Bak ut bunnen med ca. 2 mm tykkelse.
  • Prikk den med en gaffel og stek bunnen i ovn på 250 ºC i 3 minutter.
  • Nå er pizzabunnen halvstekt, ha på fyll og stek videre ved samme temperatur i 4 minutter til.

Del dette:

  • Skriv ut
  • Tweet

Legg inn en kommentar Avbryt svar

  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Facebook
  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Instagram

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 5 607 andre abonnenter

  • Elara Pro by LyraThemes.com
  • Made by Snurrepaperiet 2018
Denne siden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen. Hvis du fortsetter å bruke tjenesten vår, samtykker du i bruken av slike informasjonskapsler.Ok