• Om meg
  • Kontakt meg
  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Facebook
  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Instagram
Glutenfrimatverden
  • Hjem
  • Oppskrifter
  • Glutenfrie spisesteder
  • Om meg
  • Kontakt meg

Pølsegryte med pesto

Del dette:

  • Skriv ut
  • Tweet

Alltid en slager ved middagsbordet.

Ingredienser, 4 personer

  • 10 poteter
  • 1 rødløk
  • 6 fedd hvitløk
  • 6 grillpølser (eller andre gode pølsetyper) i skiver
  • 2 ss olivenolje
  • 3 ss ferdig kjøpt pesto
  • 2 ss hakket persille

Fremgangsmåte

  • Varm ovnen til 200 grader.
  • Skjær poteter, løk og hvitløk i små biter.
  • Ha bitene i et ildfast fat og drypp over olivenoljen.
  • Stek alt sammen i ca 10 minutter.
  • Etter 10 minutter har du i pølsene og lar retten steke videre i ca 5 minutter.
  • Ta ut formen, rør i pesto og persille og server.

 

[disclaim]Husk jo mindre potetbitene er. desto raskere går det  å steke retten.[/disclaim]

 

Del dette:

  • Skriv ut
  • Tweet

Legg inn en kommentar Avbryt svar

  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Facebook
  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Instagram

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 5 607 andre abonnenter

  • Elara Pro by LyraThemes.com
  • Made by Snurrepaperiet 2018
Denne siden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen. Hvis du fortsetter å bruke tjenesten vår, samtykker du i bruken av slike informasjonskapsler.Ok