• Om meg
  • Kontakt meg
  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Facebook
  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Instagram
Glutenfrimatverden
  • Hjem
  • Oppskrifter
  • Glutenfrie spisesteder
  • Om meg
  • Kontakt meg

Spaghetti alla carbonara

Del dette:

  • Skriv ut
  • Tweet

Ingredienser

  • 200 gram spaghetti
  • 2 egg i romtemperatur
  • 5 hakket skiver bacon/pancetta
  • 1 halvt glass hvitvin
  • Pepper
  • Havsalt, fint
  • Havsalt, grovt
  • Olivenolje
  • Parmiggiano eller Pecorino

Fremgangsmåte

  • Visp sammen eggene og tilsett litt salt
  • Stek baconet i 3 ss olivenolje.
  • Tilsett vinen når temperaturen er høy.
  • Kok pasta. Tilsett grovt salt i vannet når det begynner å koke.
  • Tilsett bacon og vispet egg i pastaen. Rør sammen til egget blir småkokt.
  • Tilsett Parmeggiano eller Pecorino.
  • Pepper etter smak.

 
[disclaim]Pass på at pastaen blir al dente.[/disclaim]

Del dette:

  • Skriv ut
  • Tweet

Legg inn en kommentar Avbryt svar

  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Facebook
  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Instagram

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 5 606 andre abonnenter

  • Elara Pro by LyraThemes.com
  • Made by Snurrepaperiet 2018
Denne siden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen. Hvis du fortsetter å bruke tjenesten vår, samtykker du i bruken av slike informasjonskapsler.Ok