• Om meg
  • Kontakt meg
  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Facebook
  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Instagram
Glutenfrimatverden
  • Hjem
  • Oppskrifter
  • Glutenfrie spisesteder
  • Om meg
  • Kontakt meg

Spanske alibongas (kjøttboller) med saus

Del dette:

  • Skriv ut
  • Tweet

Kjøttboller

Ingredienser

  • 500 gram kjøttdeig
  • 500 gram karbonadedeig
  • 1 stor rødløk
  • 2 ss glutenfritt fint mel
  • 2 egg
  • Salt, pepper, ciliipepper etter smak

 

Fremgangsmåte

  • Rødløken finhakkes
  • Bland alle ingediensene sammen
  • Eltes forsiktig
  • Formes i små boller
  • Stekes godt med olje

 

Rød saus

Ingredienser

  • 1 stort glass tomatpure
  • 2 bokser vann
  • 1 liten løk
  • 5 fedd hvitløk
  • 4 tørkede laurbærblader
  • Salt, pepper, chili og sukker etter smak (ca 2 ts sukker)
  • 125 ml revet fersk parmesanost
  • Olivenolje

 

Fremgangsmåte

  • Finhakk løk og hvitløk
  • Brun løk og hvitløk i olje.
  • Ha i tomatpure og vann.
  • Rør inn salt, pepper, sukker, laurbærblader og ost.
  • Sett på lokk og la småkoke i minst 1 time på lav varme.
  • Rør om i sausen innimellom.
  • Legg i kjøttbollene før servering

Del dette:

  • Skriv ut
  • Tweet

Legg inn en kommentar Avbryt svar

  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Facebook
  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Instagram

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 5 606 andre abonnenter

  • Elara Pro by LyraThemes.com
  • Made by Snurrepaperiet 2018
Denne siden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen. Hvis du fortsetter å bruke tjenesten vår, samtykker du i bruken av slike informasjonskapsler.Ok