• Om meg
  • Kontakt meg
  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Facebook
  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Instagram
Glutenfrimatverden
  • Hjem
  • Oppskrifter
  • Glutenfrie spisesteder
  • Om meg
  • Kontakt meg

Tiramisù

Del dette:

  • Skriv ut
  • Tweet

Ingredienser

  • 250 gram mascarponeost
  • 1 dl kremfløte
  • 3 egg
  • 400 gram glutenfri savoiardi kjeks
  • 4 ss sukker
  • 8 ss revet mørk sjokolade
  • 6  små kopper espressokaffe
  • Evt. likør/cognac

Slik gjør du

  • Rør sammen sukker og eggeplommer i 5 minutter.
  • Pisk eggehvitene stive.
  • Pisk fløten til krem.
  • Rør forsiktig sammen eggehvitene og eggedosisen
  • Rør i kremen
  • Rør i mascaparoneosten
  • Rull savoiardiene raskt i kaffen (evt. kaffe blandet med likør/cognac)
  • Legg først et lag med savoiardi så krem (gjerne 2 lag)
  • Toppes med revet sjokoladeKaken blir best hvis den lages dagen før.

Del dette:

  • Skriv ut
  • Tweet

Legg inn en kommentar Avbryt svar

  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Facebook
  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Instagram

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 5 607 andre abonnenter

  • Elara Pro by LyraThemes.com
  • Made by Snurrepaperiet 2018
Denne siden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen. Hvis du fortsetter å bruke tjenesten vår, samtykker du i bruken av slike informasjonskapsler.Ok