• Om meg
  • Kontakt meg
  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Facebook
  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Instagram
Glutenfrimatverden
  • Hjem
  • Oppskrifter
  • Glutenfrie spisesteder
  • Om meg
  • Kontakt meg

Tortilla lefser glutenfrie

Del dette:

  • Skriv ut
  • Tweet

Ingredienser

  • 3 dl kulturmelk eller naturell yoghurt
  • 1–2 ss sirup eller honning
  • 1 ½ ts natron
  • 1 ts salt
  • 600 gram Finax glutenfri melmix

 

Fremgangsmåte

  • Bland alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin og elt til deigen er smidig.
  • La deigien hvile i 5–10 minutter.
  • Ha mel på bakebordet.
  • Kna og kjevle ut deigen til 15–20 cm runde lefser.
  • Stekes i tørr stekepanne eller takke.
    Bruk sterk varme.
    Ikke la dem stekes for lenge, da vil de bli harde og tørre.

 

[disclaim]Disse kan fint fryses, bare legg et papir i mellom hver lefse, så er det enkelt å ta opp kun de du trenger.[/disclaim]

Del dette:

  • Skriv ut
  • Tweet

Legg inn en kommentar Avbryt svar

  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Facebook
  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Instagram

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 5 607 andre abonnenter

  • Elara Pro by LyraThemes.com
  • Made by Snurrepaperiet 2018
Denne siden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen. Hvis du fortsetter å bruke tjenesten vår, samtykker du i bruken av slike informasjonskapsler.Ok