Verdens beste loff

Loff

Dagens oppskrift, er en deilig loff, beste jeg har smakt.
Den holder seg også i flere dager uten å bli tørr. Det er kesam i oppskriften, det gjør at den holder seg saftig lenge.

Oppskriften kan brukes til loff, pølsebrød og hamburgerbrød.

Se oppskriften her

Loffen nytes gjerne som tilbehør til god mat, for eksempel til ferske reker med hjemmelaget majones eller aioli.

 

Enjoy!

 

Signatur Anette

 

 

 

6 Comments on Verdens beste loff

  1. Rachel Johnsen
    23. november 2015 at 17:45 (2 år ago)

    Hej 🙂
    Jeg lurer på om det går ann og bytte ut jyttemelet med noe? Fikk ikke tak i jytte mel. Flott blogg du har foresten 🙂

    Svar
    • Anette
      8. desember 2015 at 08:17 (2 år ago)

      Hei! Hvis du ikke har Jyttemel ville jeg bare byttet dette ut med f.eks bokhvetemel, eller fint/grovt mel som du har brukt i resten av oppskriften (Jyttemel er en blanding av bokhvete, ris, mais, betfiber og psylliumskall).

      Svar
  2. Henriette
    17. februar 2017 at 17:12 (1 år ago)

    Står at man skal bruke 1ts. Honning, når og hvor kommer den inn i bildet?

    Svar
    • Anette
      5. mars 2017 at 11:09 (1 år ago)

      Hei Henriette. Du kan tilsette honningen sammen med gjær, olje, salt og mel.
      Anette

      Svar
  3. Linn-Sofie Almåsstø Sjøli
    1. mars 2018 at 14:22 (3 måneder ago)

    hva slags kesam bruker du?

    Svar
    • Anette
      31. mars 2018 at 09:25 (2 måneder ago)

      Hei! Jeg bruker vanlig kesam, ikke mager.

      Svar

Legg inn en kommentar