Det fins mange oppskrifter på Brownies, men disse blir veldig saftige, og farlig gode…
Porsjonen x1,5 el. 2 passer supert til sånn langpanne med lokk avhengig av hvor høy du vil ha den 😉
Ingredienser
- 100 g meierismør
- 100 g kokesjokolade
- 1 dl valnøtter, hakkede
- 2 egg
- 2 dl sukker (helst brunt)
- 1,5 dl naturlig glutenfritt mel (Jeg bruker Toro)
- 1 ts bakepulver
Fremgangsmåte
- Smelt smør og sjokolade i vannbad. Avkjøl.
- Bland i egg, sukker, nøtter, mel og bakepulver.
- Blandingen fylles in en liten langpanne/ kakeform ca 20×30 cm.
- Stek v 175 g i ca 25 min.
- Kaken bør stå kaldt en stund, helst over natten, da blir den fast og smuldrer ikke.
- Skjæres opp i biter og nytes. Man kan jo f.eks sikte melis oppå for å gjøre dem mer delikate.