• Om meg
  • Kontakt meg
  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Facebook
  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Instagram
Glutenfrimatverden
  • Hjem
  • Oppskrifter
  • Glutenfrie spisesteder
  • Om meg
  • Kontakt meg

Chilipølsegryte

Del dette:

  • Skriv ut
  • Tweet

Chilipølsegryte er en variant over chiligryte med rent storfekjøtt.

Ingredienser

  • 600 gram  røkt kjøttpølse eller chilipølse
  • 2 ss  olivenolje eller smør
  • 2 stk  sjalottløk
  •  2 båter  hvitløk
  • 1 stk  rød chili
  • 1 boks  hermetiske tomater
  • 1 ss  tomatpuré
  • 1 dl  eplemost /eplejuice
  • 1 ts  tørket timian
  • 1 ts  salt
  • ½ ts pepper

Fremgangsmåte

  • Skjœr pølsene i skiver og brun dem raskt i litt olje eller smør.
  • Legg dem til side.
  • Hakk løk, hvitløk og chili og stek dette raskt. (Ta frøene ut av chilien).
  • Ha i tomater, tomatpuré, eplemost og krydder.
  • Kok opp, rør av og til og la koke til sausen begynner å tykne.
  • Legg pølseskivene over så de blir gjennomvarme – basilikumblader til pynt.
  • Server med salat og f.eks. grovt brød eller ris

 

Del dette:

  • Skriv ut
  • Tweet

Legg inn en kommentar Avbryt svar

  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Facebook
  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Instagram

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 5 607 andre abonnenter

  • Elara Pro by LyraThemes.com
  • Made by Snurrepaperiet 2018
Denne siden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen. Hvis du fortsetter å bruke tjenesten vår, samtykker du i bruken av slike informasjonskapsler.Ok