• Om meg
  • Kontakt meg
  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Facebook
  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Instagram
Glutenfrimatverden
  • Hjem
  • Oppskrifter
  • Glutenfrie spisesteder
  • Om meg
  • Kontakt meg

Eplechutney

Del dette:

  • Skriv ut
  • Tweet

Ingredienser

  • 5 store epler
  • 1 ts kanel
  • 1 ts kardemomme
  • 1 ts ingefær
  • 1 dl vann

Fremgangsmåte

  • Skrell eplene, ta ut kjernen, skjær dem i terninger og legg dem i en kjele.
  • Tilsett vann, kanel, kardemomme og ingefær.
  • Kok i ca. 15 minutter og moses lett.
  • Avkjøles og legges på glass.

 

[disclaim]Smaker kjempegodt til and, okse og svin[/disclaim]

Del dette:

  • Skriv ut
  • Tweet

Legg inn en kommentar Avbryt svar

  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Facebook
  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Instagram

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 5 598 andre abonnenter

  • Elara Pro by LyraThemes.com
  • Made by Snurrepaperiet 2018
Denne siden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen. Hvis du fortsetter å bruke tjenesten vår, samtykker du i bruken av slike informasjonskapsler.Ok