• Om meg
  • Kontakt meg
  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Facebook
  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Instagram
Glutenfrimatverden
  • Hjem
  • Oppskrifter
  • Glutenfrie spisesteder
  • Om meg
  • Kontakt meg

Knekkebrød – glutenfri

Del dette:

  • Skriv ut
  • Tweet

Ingredienser

  • 2,5 dl solsikkekjerner
  • 2,5 dl gresskarkjerner
  • 2,5 dl knuste linfrø
  • 2,5 dl sesamfrø
  • 2,5 dl mandler
  • 1 ts salt
  • 5 egg
  • ca 1 dl vann

 

Fremgangsmåte

  • Visp egg – bland og ha i det tørre – tilpass med ca 1 dl vann
  • Bruk bakepapir – del i 4 x 4 pr brett
  • 160 grader varmluft i ca 45 min (sjekk etter 30 min – de tynneste kan være ferdige)

Del dette:

  • Skriv ut
  • Tweet

Legg inn en kommentar Avbryt svar

  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Facebook
  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Instagram

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 5 607 andre abonnenter

  • Elara Pro by LyraThemes.com
  • Made by Snurrepaperiet 2018
Denne siden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen. Hvis du fortsetter å bruke tjenesten vår, samtykker du i bruken av slike informasjonskapsler.Ok