• Om meg
  • Kontakt meg
  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Facebook
  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Instagram
Glutenfrimatverden
  • Hjem
  • Oppskrifter
  • Glutenfrie spisesteder
  • Om meg
  • Kontakt meg

Kyllingnuggets

Del dette:

  • Skriv ut
  • Tweet

Til 4 personer

Ingredienser

  • 4 stk kyllingfiléer
  • 2 egg
  • Maizena eller glutenfri melmix
  • Glutenfritt strøbrød

Fremgangsmåte

  • Skjær kyllingen i biter ca 2×3 cm.
  • Legg strøbrød på en asjett.
  • Visp eggene sammen i hell det over på en dyp tallerken.
  • Legg strøbrød på en asjett.
  • Begynn med å vende kyllingen i maizena, dypp så i egg og avslutt med å panere i strøbrød.
  • Stek kyllingen i mye olje, til de er gyllenbrune. Etterstek  i ovn på 200 grader.
  • Serveres med grønnsaker, pommes frites/ris og saus  (bland creme fraiche, chilisaus, litt italiensk salatkrydder og pepper).

Del dette:

  • Skriv ut
  • Tweet

Legg inn en kommentar Avbryt svar

  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Facebook
  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Instagram

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 5 607 andre abonnenter

  • Elara Pro by LyraThemes.com
  • Made by Snurrepaperiet 2018
Denne siden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen. Hvis du fortsetter å bruke tjenesten vår, samtykker du i bruken av slike informasjonskapsler.Ok