• Om meg
  • Kontakt meg
  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Facebook
  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Instagram
Glutenfrimatverden
  • Hjem
  • Oppskrifter
  • Glutenfrie spisesteder
  • Om meg
  • Kontakt meg

Satayspidd

Del dette:

  • Skriv ut
  • Tweet

Indonesiske spidd med svinekjøtt og ananassalsa.

Satayspidd
Ingredienser

  • 600 g svinefilet
  • 4 ss soyasaus
  • 1 ts fersk ingefær
  • 1 ts malt koriander
  • 1 ss limesaft
  • 2 ss sesamfrø

Fremgangsmåte:

  • Skjær kjøttet i lange tynne strimler og tre dem som trekkspill på spidd, ca. 8 spidd til sammen.
  • Bland sammen soyasaus, revet ingefær, koriander og presset limesaft.
  • Pensle spiddene med blandingen og la den trekke inn i kjøttet.
  • Dryss på sesamfrø, og stek spiddene i en stekepanne, ca. 2 minutter på hver side.

 

Ananassalsa
Ingredienser

  • 2 ringer ananas
  • 1/2 stk paprika
  • 1/2 stk chili
  • 1 stk vårløk
  • 2 ss søt chilisaus
  • 1 stk lime

Fremgangsmåte

  • Skjær ananas, paprika og vårløk i små biter.
  • Finhakk chili og press saften av lime.
  • Bland alle ingrediensene til salsaen og la den trekke i minst 30 minutter før servering.
  • Server satayspiddene med ris og frisk salat til.

[disclaim]Du kan også bare skjære svinekjøttet opp i biter og steke de i pannen, istedenfor å tre de på spyd.[/disclaim]

 

Del dette:

  • Skriv ut
  • Tweet

Legg inn en kommentar Avbryt svar

  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Facebook
  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Instagram

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 5 598 andre abonnenter

  • Elara Pro by LyraThemes.com
  • Made by Snurrepaperiet 2018
Denne siden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen. Hvis du fortsetter å bruke tjenesten vår, samtykker du i bruken av slike informasjonskapsler.Ok