Kjøttboller
Ingredienser
- 500 gram kjøttdeig
- 500 gram karbonadedeig
- 1 stor rødløk
- 2 ss glutenfritt fint mel
- 2 egg
- Salt, pepper, ciliipepper etter smak
Fremgangsmåte
- Rødløken finhakkes
- Bland alle ingediensene sammen
- Eltes forsiktig
- Formes i små boller
- Stekes godt med olje
Rød saus
Ingredienser
- 1 stort glass tomatpure
- 2 bokser vann
- 1 liten løk
- 5 fedd hvitløk
- 4 tørkede laurbærblader
- Salt, pepper, chili og sukker etter smak (ca 2 ts sukker)
- 125 ml revet fersk parmesanost
- Olivenolje
Fremgangsmåte
- Finhakk løk og hvitløk
- Brun løk og hvitløk i olje.
- Ha i tomatpure og vann.
- Rør inn salt, pepper, sukker, laurbærblader og ost.
- Sett på lokk og la småkoke i minst 1 time på lav varme.
- Rør om i sausen innimellom.
- Legg i kjøttbollene før servering