• Om meg
  • Kontakt meg
  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Facebook
  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Instagram
Glutenfrimatverden
  • Hjem
  • Oppskrifter
  • Glutenfrie spisesteder
  • Om meg
  • Kontakt meg

Tomat og fetaost gratinert torsk

Del dette:

  • Skriv ut
  • Tweet

2–3 porsjoner

Ingredienser

  • 1 pakke torsk, 400 gram
  • 1 boks med hele tomater, avrent og hakket
  • 100 gram fetaost, smuldret
  • 15 stenfrie oliven
  • 1 fedd hvitløk, presset
  • Frisk basilikum

Fremgangsmåte

  • Legg fisken i en smurt ildfast form og salt fisken lett.
  • Bland sammen resten av ingredisensene og dekk fisken med blandingen.
  • Hell over litt olivenolje.
  • Gratiner i ovnen på 200 grader i ca 30 minutter.
  • Pynt gjerne med litt basilikumsblader.
  • Server med kokte poteter eller pasta.

 

Del dette:

  • Skriv ut
  • Tweet

Legg inn en kommentar Avbryt svar

  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Facebook
  • Vis profilen til glutenfrimatverden på Instagram

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 5 598 andre abonnenter

  • Elara Pro by LyraThemes.com
  • Made by Snurrepaperiet 2018
Denne siden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen. Hvis du fortsetter å bruke tjenesten vår, samtykker du i bruken av slike informasjonskapsler.Ok