Grete Roedes glutenfrie grovbrød

3.1K

 

 

Dette blir et kjempegodt og saftig brød, og kun 195 kcal pr. 100 gram.

Ingredienser

  • 1 pk semper grov mix
  • 25 g gjær
  • 4,5–5 dl vann
  • 1 ss fiberhusk
  • 2 ss linfrø
  • 1 stk raspet gulrot
  • 2 ss solsikkeolje, eller annen nøytral olje
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ss honning
  • 2 ss solsikkefrø/gresskarkjerner

Fremgangsmåte

  • Elt deigen godt sammen i en kjøkkenmaskin (ca 10 minutter).
  • La deigen heve i 30 minutter.
  • Hell deigen i brødform og etterhev i 30 minutter.
  • Stekes midt i ovnen på 210°C i ca 35 minutter.
  • Avkjøles, skjæres i skiver og fryses.

Join the Conversation

  1. Jeg har bakt det grove glutenfrie brødet idag ,og det ble fantastisk godt .Kan anbefales.

Legg igjen en kommentar til Gunn Mary Ek Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close