Ingredienser:
- 3 dl jytte mjøl, Fibra Teff
- 3 dl havregryn Glutenfrie
- 1 dl po fiber
- 1 dl sesamfrø
- 1 dl linfrø
- 1 dl solsikkefrø
- 1 dl gresskarfrø
- 1 ts salt
- 7 dl vann
Fremgangsmåte:
- Bland alt sammen til en røre, ha evt i mer vann om røren skulle for tykk.
- La svelle i ca 5 minutter
- Dekk to stekeplater med bakepapir. Smør blandingen utover platene med slikkepott slik at det blir et tynt lag jevnt utover plata.
- Stek i ca 40 minutter på varmluft, 180 grader.
Åpne ovnsdøra 2-3 ganger for å slippe ut damp. - Etter ca 15 minutter ta ut brettene og skjær opp knekkebrødene i ruter på 5×3 med en pizzaskjærer.
- Sett ned temperaturen på ovnen til 100 grader. Del opp knekkebrødene og ta bort bakepapiret. Legg knekkebrødene oppå en rist og la de stå i ovnen til de har blitt sprø (ca 45-60 minutter).
- Oppbevares i en tett boks.
Hei!
Bloggen din har fanget vår oppmerksomhet på grunn av kvaliteten av oppskriftene. Vi ville bli glade hvis du ønsker å bli med i Alleoppskrifter.no, slik at vi kunne koble til den.
Alleoppskrifter er en søkemotor som samler de beste norske matlaging nettsteder og blogger fra Internett.
Flere hundre blogger er allerede registrert her og dra nytte av den trafikken vi sender til sine blogger og nettsteder.
For å bli med Alleoppskrifter, bare gå til http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen
Ha en fin dag!
Vennlig hilsen,
Elin
Alleoppskrifter.no