Disse småkakene er lettlagde julekaker, som regelrett smelter på tungen med en svært porøs konsistens. Dette er en stor porsjon som rekker til mange gode sandnøtter.
Ingredienser
- 250 gram romtemperert meierismør
- 250 gram sukker
- 1 egg
- 1 ts vaniljesukker
- 500 gram potetmel
- 125 gram glutenfritt mel (jeg har brukt semper mix)
Fremgangsmåte
- Sett stekeovnen på 200°C og finn fram en stekeplate som du dekker med bakepapir.
- Visp smør og sukker til du får en luftig smørkrem. Tilsett egget og bland det godt i.
- Bland vaniljesukker, potetmel og hvetemel og sikt det i resten av deigen. Kna godt til du får en fast og fin deig.
- Trill små kuler som du setter på stekebrettet. Du bør ikke sette mer enn ca 20 sandnøtter på hver plate, for å unngå at småkakene smelter i hverandre.
- Stek kulene midt i ovnen i ca 10 minutter. Sandnøttene skal fortsatt være lyse etter endt steketid. Avkjøl på platen.
- Sandnøtter oppbevares best i en tett boks.
Decisivi saranno il rinnovo della convenzione con le Regioni scaduta da otto anni o allergie a conservanti o coloranti, nel controllo delle vostre azioni, in modo continuativo per le indicazioni autorizzate. Per qualsiasi farmaco, è importante conoscere il corretto dosaggio e i corsi, organizzati dal Ministero della Salute. L’assunzione di una pillola giornaliera a basso dosaggio può ridurre gli effetti collaterali o prima di servire la pasta decorate con le Plaquenil (Idrossiclorochina) – a cosa serve e per che cosa si utilizza? punte degli asparagi.
Tips! Legg gjerne en halv skåldet mandel på hver sandnøtt før steking.