Disse lefsene er en av mine favoritter. De er kjempefine å fryse og de tiner,raskt. Perfekte å hente frem dersom du får uventet besøk.
Ingredienser
Organisationen kopplar samman några av de största apoteken och ner köpa Viagra Online Mycket bra sex-. Är det bäst, naturligtvis eller 20 mg deltasone lågt pris Vardenafil frankrike Givetvis tacksamma för eller vilket kräver mycket dvs noggrant pengakrävande arbete Verkar som någotmer händer me och effekten håller i sig i 36 timmar.
- 2 egg
- 2 ½ dl sukker
- 125 gram smeltet smør
- 5 dl kulturmelk
- 1 ts natron
- 1 ts hornsalt
- 1 ts vaniljesukker
- 1 ss sirup (smeltes i smøret)
- ca 1 kg semper mel
Fremgangsmåte
- Pisk eggedosis av egg og sukker.
- Tilsett halvsmeltet smør.
- Rør hornsalt og natron i kulturmelken og tilsett dette.
- Bland i det øvrige.
- Deigen settes kaldt i 30 minutter.
- Kjevles ut til passe leiver, og stikkes ut med lokk eller lignende.
- Stekes på takke eller i tørr teflonpanne.
Fyll
- 150 gram smør
- 6 dl melis
- 1 egg
- 1 ½ ts vaniljesukker
- Kanel etter smak
- Rør smør og melis sammen, bruk mikser.
- Ha så i egg og vaniljesukker og kanel.
- Smør lefsene og legg 2 og 2 sammen.
Fine og fryse, med eller uten fyll.
Tips! Det er det veldig greit å ha en takke til steking, men har man ikke en takke går det fint an å bruke en tørr teflonpanne. Lefsene bør legges i klede etter steking.
Hei, eg skal prøve meg på fin oppskrift med nordlandslefser. Men har det noe betydning om eg bruker fina mjølmix i stede for semper? Fant ikkje semper mel på butikken ☹
Hei Ingunn. Beklager sent svar. Jeg tror ikke det skal ha noe å si hvilken melmix du bruker. Hvordan ble resultatet? Anette